Badkamers

Francois Hannes | Sennah Studio realiseert badkamers waarin u optimaal kunt genieten en helemaal tot rust kunt komen. Na een drukke werkdag moet u kunnen ontspannen, heerlijk even alles van u af spoelen en kunnen relaxen, bijvoorbeeld in een comfortabele badkuip. Wij creëren badkamers die functioneel, sfeervol en comfortabel zijn. Laat u inspireren door onze ideeën en realiseer een unieke luxe badkamer die perfect binnen uw woning past. Samen met u komen wij tot de beste badkamer ideeën die zorgen voor de uitgewerkte badkamer voorbeelden.

Persoonlijke Badkamers

Natuurlijk zijn uw wensen en ideeën over de inrichting van uw nieuwe maatwerk badkamer heel specifiek en persoonlijk. Deze zijn afhankelijk van de lifestyle van u en/of uw gezin. In een ongedwongen setting bespreken we daarom graag uitgebreid uw persoonlijke voorkeuren qua vormgeving en functionaliteit, waarna we met veel passie en enthousiasme samen met u een verrassend en uniek ontwerp creëren. Het plan wordt vervolgens verder door ons uitgewerkt in een 3D-impressie. Hiermee krijgt u een goed beeld van het beoogde resultaat en kunt u het ontwerp thuis nog eens rustig bekijken!

Badkamers voorbeeld1

Luxe Badkamers

Iedere situatie is anders voor het ontwerpen van een design badkamer. Denk aan een groot gezin, samenwonend of alleenstaand. Maar uiteraard is de locatie en ruimte ook van groot belang. Francois Hannes | Sennah Studio ontwerpt badkamers die perfect aansluiten op uw woning en de omgeving. De badkamers zijn voorzien van een aantal exclusieve merken. Deze merken bieden die extra meerwaarde voor uw exclusieve badkamer.

Badkamer merken

François Hannes | Sennah Studio heeft een collectie topmerken voor luxe badkamers. Deze badkamer topmerken zijn zorgvuldig geselecteerd. De selectie merken voor een luxe badkamer is vooral gericht op topkwaliteit, duurzaamheid, uitstraling, internationaal erkend, unieke vormgeving en tijdloos.

badkamers-agape
badkamers-dornbrachtbadkamers-kosbadkamers-sunshower
badkamers-cea  badkamers-gessi  badkamers-not-only-white  badkamers-vola

Badkamer projecten

De badkamers die wij hebben opgeleverd zijn van hoogstaande kwaliteit en het rustgevende middelpunt van de woning. Goed wonen, leven en genieten zult u altijd terug zien in de ontwerpen van onze badkamers. Bekijk eens ons badkamer project in de Jaren ’30 Villa, Parkvilla of de Bosvilla. Drie totaal verschillende projecten die ieder hun eigen identiteit hebben. Met een badkamer van Francois Hannes | Sennah Studio bent u gegarandeerd van een unieke badkamer die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Ons hart ligt bij het ontwerpen van mooie dingen met een goed doordacht plan. Wij zijn een partner waarmee u kunt sparren om zo tot het perfecte badkamerontwerp en eindresultaat te komen.

badkamers voorbeeld2

Over Francois Hannes | Sennah Studio

Met een gedegen achtergrond in de bouwkunde en badkamers heeft François Hannes | Sennah Studio de expertise in huis om een badkamer ontwerp te maken dat doordacht en uitvoerbaar is. Vanuit het ontwerp ontstaan gesprekken die later worden vertaald naar een uitvoerbaar idee. Of dit nu een exclusieve badkamer of een luxe badkamer is wij zorgen altijd voor de beste oplossing binnen uw budget. Zodoende is iedere badkamer anders en heeft u altijd een unieke badkamer in huis.

 
Sennah StudioKruisakker 6a - 5674 TZ Nuenen - T. +31 (0)40 284 24 74 - F. +31 (0)40 284 24 70 - info@sennah.nl - www.sennah.nl