Sennah Studio

Ontwerpfase

Na het nodige sparren met gedachten en het in kaart brengen van de wensen worden de schetsen en plannen van Francois Hannes door zijn team digitaal omgezet in 2d-tekeningen. Zo presenteert Francois Hannes een duidelijk beeld van het interieur.

Materialisatie en uitvoering

Als het ontwerp naar tevredenheid is, verzamelt Francois Hannes offertes van Sennah Studio, vaste partners en bedrijven. Samen met u als opdrachtgever worden keuzes gemaakt. Bij uw akkoord start het project definitief en worden de materialen besteld en kan de realisatie worden gepland. De werktekeningen worden vanaf dat moment gemaatvoerd uitgewerkt. Voor de uitvoering van zijn projecten maakt Francois Hannes al jarenlang gebruik van de diensten van zeer betrouwbare bedrijven en absolute vakmensen.

Esthetische begeleiding

Tijdens de aansluitende bouwfase begeleidt Francois Hannes het proces op esthetisch vlak en staat hij naast u als opdrachtgever. Samen bekijken jullie of de vertaalslag van papier naar werkelijkheid naar tevredenheid verloopt. Bij vragen of eventuele twijfel is Francois Hannes het aanspreekpunt en behartigt hij uw belangen. Alles voor het grote doel: uw nieuwe thuis. Een plek waar u van gedroomd heeft en waar genieten, kwaliteit, sfeer en rust samenkomen.