View projects François Hannes

Interior Projects

De projecten van François Hannes zijn sfeervol en luxueus. Eigentijds en warm.

Aardse kleuren en rijke materialen zorgen voor de perfecte setting. Volstrekt in balans en met een heldere belijning. In villa’s, penthouses en sterrenrestaurants creëert François Hannes de door u gewenste sfeer. Een genot om naar te kijken. Een droom om in te verblijven.

Show more

François Hannes

Zijn creativiteit en gevoel voor kwaliteit maken hem tot een begrip in de wereld van de interieurs.

De persoonlijke en doordachte aanpak zorgt voor een resultaat waar zijn opdrachtgevers van dromen.

Het bouwkundig inzicht dat François Hannes de afgelopen decennia heeft ontwikkeld, is steevast de basis bij ieder project. Zijn focus ligt hierbij op het verkrijgen van karakter en een ziel in het interieur. Grondig onderzoek, het spelen met vorm en licht, heldere belijningen en balans en rijke materialen en kleur geven zijn creaties een sfeervolle en luxueuze uitstraling.

Zijn inspiratie haalt hij uit het leven. Hij kiest niet voor de tussenweg, maar gaat voor het uiterste. Dit komt terug in zijn ontwerpen. De dynamiek van een wereldstad of de rust van een landschap en kleine dingen uit de natuur. Het genot van goed eten en drinken. Zakelijke reizen en vakanties met zijn gezin. Belangrijke prikkels waar hij energie en ideeën uit haalt.

Gepassioneerd en gedreven werkt hij samen met zijn team aan nationale en internationale projecten. Veelal villa’s, loft’s, penthouses in het hogere segment. Ook sterrenrestaurants zoals De Treeswijkhoeve**, Kaatje bij de Sluis* en Wiesen* weten hem te vinden en waarderen hem om zijn stijl en betrokkenheid.

The studio

Sennah Studio

Open communicatie en een persoonlijke benadering vormen voor François Hannes de basis van het slagen van het project.

Is er sprake van een wederzijds goed gevoel over de samenwerking maakt François Hannes een heldere en complete offerte voor het honorarium van het totale project.

Deze offerte bestaat uit drie stappen: de ontwerpfase, de materialisatie en de esthetische begeleiding. Bent u als opdrachtgever akkoord met dit financiële gedeelte start François Hannes vrij aan het creatieve ontwerpproces van uw high end interieur.

Sennah Studio is een inspirerende ruimte. Een vertrekpunt voor de ideeën. Een creatieve plek waar gewerkt wordt met topmerken uit de woonbranche. Hoogwaardige meubels, stoffen en verlichting en de beste badkamers en keukens.

Architecture

Architecture

Een geheel nieuwe kijk op wonen en architectuur.

Een andere benadering in het belang van u als bewoner. Samen met een gerenommeerde architect biedt François Hannes een vooruitstrevende werkwijze aan.

Waar het gangbaar is om te starten met het exterieur van de woning draait François Hannes het om. Tijdens dit traject komt eerst het interieur op papier en daarna gaat de architect met het exterieur aan de slag. Het resultaat is een woning met de perfecte indeling en een ideale routing. Geheel aangepast op de leefomstandigheden van u als bewoner. Rekening houdend met zichtlijnen, lichtinval en vlakverdelingen.

Rondom dit specifiek op maat ontworpen interieur groeit uiteindelijk de buitenschil mee. Door deze werkwijze smelten het interieur en het exterieur samen tot een perfect totaalplaatje. Een prachtig geheel waar ruimte is voor geluksmomentjes. Zonnestralen op de plek waar u ’s ochtends uw krant leest of een terras dat ’s avonds nog net de laatste zon mee weet te pakken. Een ideale integratie van exterieur en interieur.

View projects